In3 termijnen betalen

In3

Betaal in3 termijnen tegen 0% rente

DirectSale biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente. De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms Kies je voor in3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En dat allemaal zonder extra te betalen. Dat wil jij toch ook?

Over In3

Je kent het wel… een product willen kopen dat net buiten het budget valt of een grote uitgave doen op het moment dat het niet uitkomt. Vaak kies je dan voor een alternatief van lagere kwaliteit. Dankzij in3 is dit niet meer nodig. Met in3 betaal je in 3 termijnen tegen 0% rente, zonder BKR registratie en zonder kleine lettertjes. Bespaar tijd én geld met in3 en investeer in de toekomst.

Supersnelle gegevenscontrole

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht je verzoek tot betaling onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan kun je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer over in3 weten? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Ook bij Apple modellen

Koop je een Apple model tussen de €100,- en €3.000,-? Dan kan je ook in 3 termijnen betalen tegen 0% rente!* Hoe het werkt? Nadat je je aankopen in het winkelwagentje hebt geplaatst, kies je bij de betaalopties voor in3. De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden. Vervolgens betaal je na 30 dagen het 2e termijn en na 60 dagen het 3e termijn. Dat allemaal met 0% rente!

  • *Uitgesloten zijn de iPhones boven de €700,-
  • *Uitsluitend voor bestellingen binnen Nederland