Over ons

Altijd online

Van particulieren en zakelijke klanten tot een kleine aanschaf en grote investeringen. Bij DirectSale kan iedereen shoppen. Dagelijks werken wij hard met een team van professionals om onze klanten de beste persoonlijke service te bieden. Dit ervaar je tijdens het uitzoeken van de producten, in het bestelproces en in de periode na de aankoop. Wij geven niet voor niets 3 jaar garantie op alle aankopen.

De beste kwaliteit, persoonlijke service en altijd garantie

Ons doel is om onze klanten kennis te laten maken met het juiste product voor de juiste prijs. Daarom kies je in onze webshop uit artikelen van 900 verschillende merken, onderverdeeld in 800 categorieën. Dat alles altijd met een hoge kwaliteit van levering, persoonlijke service en garantie.

DirectService: toegankelijk voor iedereen

DirectSale is opgericht in 2001 en was de eerste internet groothandel in Nederland. Sinds 2016 is onze webshop toegankelijk voor iedereen. Onze filosofie: wij bieden klanten zonder omweg de beste deal. Hoe wij dat doen? Wij verkopen producten direct van de producenten en officiële Nederlandse distributeurs aan jou. Een uniek concept in Nederland. En dat allemaal voor de juiste prijs.

Alle prijzen zijn stuksprijzen inclusief BTW. Bij grotere aantallen van hetzelfde product zijn kortingen mogelijk. Interesse? Neem contact met ons op.

Veilig betalen

Shoppen bij DirectSale is niet alleen leuk, maar ook veilig. Ons beveiligde domein gebruik je zonder zorgen en jouw betaling wordt verwerkt door een specialistische ‘payment provider’. Bovendien zijn wij Trusted Shops gecertificeerd. Hiermee tonen wij niet alleen aan te voldoen aan alle wettelijke regels, maar krijg je als klant van DirectSale kopersbescherming bij iedere aankoop. Dit houdt in dat jouw aankopen tot €2.500,- dertig dagen gratis verzekerd zijn.Shoppen bij DirectSale is niet alleen leuk, maar ook veilig. Ons beveiligde domein gebruik je zonder zorgen en jouw betaling wordt verwerkt door een specialistische ‘payment provider’. Bovendien zijn wij Trusted Shops gecertificeerd. Hiermee tonen wij niet alleen aan te voldoen aan alle wettelijke regels, maar krijg je als klant van DirectSale kopersbescherming bij iedere aankoop. Dit houdt in dat jouw aankopen tot €2.500,- dertig dagen gratis verzekerd zijn.

Uniek spaarsysteem

Naast onze scherpe prijzen, gratis bezorging vanaf €50,- en een persoonlijke DirectService bieden wij onze klanten DirectCoins. Met dit unieke spaarsysteem verdien je bij iedere bestelling DirectCoins die je kan omzetten in shoptegoed. Zo spaar je bij elke aankoop voor extra korting of zelfs gratis producten.

Loyalty platformen

Naast ons eigen spaarsysteem DirectCoins, verzorgen wij ook de spaarprogramma’s voor de landelijke fitnessketens Fit For Free en SportCity. Als lid spaar je bij ieder bezoek punten in de vorm van Coins. Deze Fit- of Sportcoins gebruik je om met hoge kortingen populaire producten als parfum, elektronica, bagage of sportkleding aan te schaffen. Geloof ons, daar heb je de zweetdruppels wel voor over!