Retourneren

Ben je niet tevreden met jouw aankoop? In de meeste gevallen kun je het binnen 14 dagen gratis aan ons retour sturen. Hieronder lees je aan welke voorwaarden jouw retour aanvraag moet voldoen. Er zijn een aantal producten die niet geretourneerd kan worden.

  1. Producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling is verbroken. Voorbeelden hiervan zijn oordopjes, hoofdtelefoons, smartwatches, horloges, scheermesjes, stijltangen, tondeuses, koffiezetapparaten en tosti-ijzers.
  2. Maatwerkproducten. Producten die speciaal voor u zijn aangevraagd of gemaakt. Een voorbeeld hiervan is een Apple MacBook met een toetsenborduitvoering die niet standaard wordt geleverd door Apple.
  3. Producten die eenmalig te gebruiken zijn en waarvan de verzegeling is verbroken. Een voorbeeld hiervan is een screenprotector.
  4. Bestel je de producten zakelijk? Dan vervalt het recht op zichttermijn. Dit is een recht voor consumenten. Je kan de producten dan dus niet retourneren. Dit geldt natuurlijk niet als je jouw bestelling alleen op je werk laat bezorgen, maar enkel wanneer er een bedrijfsnaam bij het factuuradres is ingevuld.

Wanneer jouw aanvraag voldoet aan de voorwaarden, ontvang je binnen 24 uur via een e-mail het retourlabel waarmee je het pakket gratis retourneert. Na ontvangst en controle boeken wij het retourbedrag binnen 7 dagen terug.

Wil je jouw bestelling retourneren? Dit regel je eenvoudig zelf via onze retourportal.

Defect bij ontvangst?

Heb je een defect product ontvangen? Dat is natuurlijk erg vervelend! Als je het defect binnen 48 uur na ontvangst bij ons meldt, valt jouw aankoop in de meeste gevallen onder de DOA-regeling. Zodra wij het defecte product retour hebben ontvangen, ruilen we het om voor een nieuw product. Voor je het weet heb je het nieuwe product weer in huis en kun je er nu écht van genieten. Het retourneren van een defect product regel je door het sturen van een aanvraag via [email protected]